Snälla masker

Snälla masker

Snäll kanske va fel ord men maskerna som framhävs på den här sidan är i vilket fall mindre onda och skräckinjagande än de på övriga sidor. Vill du skrämmas på ett snällt sätt så är förhoppnings någon av maskerna nedan rätt för dig till halloween 2015.

Masker med en underton av komedi

snälla halloween masker 1

TILL ONLINEBUTIK >

Pumpor och halloween går hand i hand så varför inte spöka ut sig som en pumpa? Helrätt om än inte så extremt skräckinjagande. 100% lycra gör att den tål maskintvätt.

snälla halloween masker 2

TILL ONLINEBUTIK >

Hej hej jag heter Quasimodo visst ser jag inte så värst farlig ut? Jaja ansiktet hänger lite läskigt men vad gör det? Lite lagom farlig som sagt, du bestämmer!

snälla halloween masker 3

TILL ONLINEBUTIK >

Om du inte sett den klassiska filmen Ghostbusters tycker jag du ska göra det! Om du har det och vill ha en rolig mask till halloween är den här given.

snälla halloween masker 4

TILL ONLINEBUTIK >

Hur kan en bebis vara annat än snäll? Hmm ja vem vet den här ungen ser ju kanske inte allt för snäll ut men är likt väl en bebis. Grina på vem du vill med den här masken!

snälla halloween masker 5

TILL ONLINEBUTIK >

Clowner är ett mysko sällskap som verkar vara extremt snäll eller otroligt onda. Drar du på dig den här halloween masken kan du välja vilken sida du själv vill.

snälla halloween masker 6

TILL ONLINEBUTIK >

Det har vart dåligt med djur än så länge. Den här masken gör att du kan förvandlas till en gosig? gorilla. Får barnen klappa dig?

Att halloween är en högtid som blandar sträck med glädje gör att den blivit så populär och firas av väldigt många i Sverige, och övriga världen. Hoppas någon av dessa roliga halloween masker föll dig i smaken. Va maskerna för snälla? Kolla in skräckinjagande halloween masker >