skräckmasker

Skräckmasker

Okej du vill alltså ha en så skräckinjagande mask som möjligt till halloween? Inga problem alls då det minst sagt finns att välja på när det handlar om skräckkategorin. Att skrämmas maximalt är väl ändå hur kul som helst. Här kommer ett gäng tips på masker som du kan välja på.

Förslag på skräckinjagande masker till halloween 2015

skräck halloween mask 1

TILL ONLINEBUTIK >

Vad kan man säga? Hjälp. En förskräcklig mask men på ett bra sätt. Om du känner igen den så har du förmodligen sett serien ”The Walking Dead” där den härstammar från. Mycket värde för pengarna då masken kostar 199 kronor.

skräck halloween mask 2

TILL ONLINEBUTIK >

Det här är en av de halloween maskerna med högst kvalité du kan satsa på. Tillverkad i Mexico där masken även är från då en gruvarbetare hittade en person som liknade den här ansiktsmasken. 499 kronor får du betala.

skräck halloween mask 3

TILL ONLINEBUTIK >

Att zombies medför en hög nivå på skräckkänslan är nog de flesta överens om. Klassisk mask när du vill se riktigt otäck ut och inte ens dina föräldrar kommer känna igen dig när du dragit den här halloween masken över huvudet.

skräck halloween mask 4

TILL ONLINEBUTIK >

När du rör munnen så blir det minst sagt genomslag på masken. Kanske en av de halloween masker som kan skrämmas allra mest eller vad tror du?

skräck halloween mask 5

TILL ONLINEBUTIK >

Under halloween förvandlas även den snällaste gatan till självaste Elm Street. Där håller den här snälla mannen vid namn Freddy Krueger till så varför inte bli han för en dag? Omtyckt mask som få andra är.

skräck halloween mask 6

TILL ONLINEBUTIK >

Har du 49 kronor över är det här en mest prisvärda masken du kan slå till på om vi ska se skräckfaktor kontra kronor. Täcker halv ansiktet och fäst enkelt med gummiband.

Hoppas att någon av dessa skräckmaskerna föll i smaken. Kolla även in några fräcka halloween masker som du finner på välkomstsidan.