Filmmasker

Filmmasker

Ibland får filmer ett så stort genomslag så att det kan göras en stor uppsättning produkter som förknippas med filmen. Att bära en mask som föreställer en känd filmkaraktär är en höjdare till halloween. Kolla in topplistan med 6 olika förslag på vem du kan vara.

Halloween masker av filmkaraktärer

filmmasker halloween 1

TILL ONLINEBUTIK >

Kanske en av de mest sålda maskerna när det kommer till filmmasker. V För Vendetta är inte bara en grymt populär film, har du sett den vet du att masken passar perfekt till halloween.

filmmasker halloween 2

TILL ONLINEBUTIK >

Batman har hängt med en herrans massa år nu och är ständig aktuell att klä ut sig till. Perfekt för dig som vill bekämpa alla otäckingar på halloweenfesten.

filmmasker halloween 3

TILL ONLINEBUTIK >

Den här clownen har med stor sannolikhet dykt upp i många personers drömmar efter att ha sett filmen ”Det”. Lyxig mask i latex, 499 kronor.

filmmasker halloween 4

TILL ONLINEBUTIK >

Jiihaa här är han, Chucky! Så där gulligt ond gör att han är som klippt och skuren att agera halloweenkaraktär. Skräm inte livet hur någon vän nu.

filmmasker halloween 5

TILL ONLINEBUTIK >

Frankenstein ser lite lagom hängig och otäck ut. En av klassikerna till halloween 2015 skulle jag satsa på slant på.

filmmasker halloween 6

TILL ONLINEBUTIK >

Kanske en av de mest älskade och hatade karaktärerna genom alla tider? Jokern har alltid något nytt hyss på gång och är någon Batman kan du härja extra mycket.

Att klä ut sig som en filmkaraktär är förstavalet för väldigt många som ska iväg på halloweenfest. De är inte de ondaste eller mest skräckinjagande maskerna men de är de ansiktsmasker som flest kommer känna igen. Hittade du ingen här så kolla in snäll halloween masker >