Djurmasker

Djurmasker

Inte kan djur vara läskiga och passa in att ha som halloween mask? Jovisst kan de det, speciellt de här djurmaskerna som framhävs nedanför. Känner du för att släppa fram till djuriska sida kommer förhoppningsvis någon passa dig bra.

Vilket djur vill du vara på halloween?

djurmasker hallowen 1

TILL ONLINEBUTIK >

Det spelar ingen roll hur gulliga och färgglada ormar än må vara, de är trots allt extremt läskiga. Med den här masken kan du bita någon du inte gillar, eller gillar.

djurmasker hallowen 2

TILL ONLINEBUTIK >

Lurvig och snäll eller lurvig och blodtörstig? Munnen och läpparna rör sig när du gör det och det gör den här halloween masken till en höjdare.

djurmasker hallowen 3

TILL ONLINEBUTIK >

Den här grisen har blivit attackerat med den spelar ingen roll utan den (du) är en riktig krigare som vägrar att lämna in pinnen till nästa galax.

djurmasker hallowen 4

TILL ONLINEBUTIK >

En häst med en konstig twist av en zombie gör att bäraren av den här hästmasken garanterat kommer få den mat han/hon vill ha på halloween.

djurmasker hallowen 5

TILL ONLINEBUTIK >

Herr Teddybjörn har glömt att borsta tänderna, och ögonen för den delen. God och glad efter en blodig måltid av okänt ursprung.

djurmasker hallowen 6

TILL ONLINEBUTIK >

Den här apan har råkat ut för ett dödligt virus och är minst sagt okontrollbar vilken alla du träffar på halloween kommer få erfara.

Ta hand om djuret du väljer och glöm inte att djur i grund och botten är snäll små varelser som bara vill retas lite för mycket ibland.

Gå till förstasidan igen >